Oceny hotelu i opinie naszych gości, opinie i księga gości

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | »
Zobacz wszystkie oceny!

Undeva Ceva Hostel Deva - Pojedynczy - 26 marca 2015

  • Pracownicy:
    10/10
  • Czystość:
    10/10
  • Cena/Wartość:
    10/10
  • Komfort:
    10/10
  • Usługi obiektu:
    10/10
  • Dostępność:
    10/10
+

Bardzo podobał mi się wystrój kuchni i jej wyposażenie. Super miła osoba - Helga i równie sympatyczny pies Oskar.

Mazurak Dariusz, Bytom (PL) (na podstawie 1 dni)

Dalej do danych obiektu »

Thermal Park Egerszalók - Starsza para - 12 marca 2015

  • Pracownicy:
    10/10
  • Czystość:
    10/10
  • Cena/Wartość:
    10/10
  • Komfort:
    10/10
  • Usługi obiektu:
    10/10
  • Restauracja:
    10/10
  • Dostępność:
    10/10
+

Masaże

Krzysztof Raźniewski, Krosno (PL) (na podstawie 3 dni)

Dalej do danych obiektu »

Penzión U Aleny Ždiar - Para w średnim wieku - 6 marca 2015

  • Pracownicy:
    10/10
  • Czystość:
    10/10
  • Cena/Wartość:
    10/10
  • Komfort:
    10/10
  • Usługi obiektu:
    10/10
  • Restauracja:
    10/10
  • Dostępność:
    10/10
+

Bardzo mili Gospodarze. Obfite i smaczne posiłki serwowane o umówionej porze. Duży i wygodny pokój. Możliwość korzystania z kuchni. Cisza i spokój.

Wojciech Ignatowicz, Kraków (PL) (na podstawie 5 dni)

Dalej do danych obiektu »

Almafa Apartmanház Eger - Grupa przyjaciół - 3 marca 2015

  • Pracownicy:
    10/10
  • Czystość:
    10/10
  • Cena/Wartość:
    10/10
  • Komfort:
    10/10
  • Usługi obiektu:
    10/10
  • Dostępność:
    10/10
+

Wszystko, jak zawsze OK! Polecam wszystkim a gospodarzy pozdrawiam!

JACEK JUREK, Limanowa (PL) (na podstawie 2 dni)

Dalej do danych obiektu »

Penzión Daniela Tatranská Lomnica Vysoké Tatry - Rodzina z większym dzieckiem - 2 marca 2015

  • Pracownicy:
    10/10
  • Czystość:
    10/10
  • Cena/Wartość:
    10/8
  • Komfort:
    10/9
  • Usługi obiektu:
    10/8
  • Dostępność:
    10/9
+

Very clean room, the host comes every day and cleans it up.

-

There was only one pair of keys available. it forced us to synchronize our arrivals and departures from the room during the day. It would be good to have two pairs of keys.

Anonim, Iwanowice (PL) (na podstawie 5 dni)

Dalej do danych obiektu »

Várkert Panzió és Étterem Miskolc - Starsza para - 1 marca 2015

  • Pracownicy:
    10/9
  • Czystość:
    10/9
  • Cena/Wartość:
    10/10
  • Komfort:
    10/10
  • Usługi obiektu:
    10/10
  • Dostępność:
    10/10
+

Gospodarze i obsługa są przemili. Nie znając angielskiego dają jednak z siebie wszystko, by zrozumieć gości!

-

Gospodarze nie znają angielskiego - zna obsługa, ale nie zawsze jest obecna. Są trudności z porozumieniem sie.

Anonim, Kraków (PL) (na podstawie 1 dni)

Dalej do danych obiektu »

Penzión Pod Kriváňom Liptovský Hrádok - Grupa przyjaciół - 25 lutego 2015

  • Pracownicy:
    10/10
  • Czystość:
    10/10
  • Cena/Wartość:
    10/10
  • Komfort:
    10/8
  • Usługi obiektu:
    10/8
  • Dostępność:
    10/10
+

Miły pomocny właściciel

-

Nie polecam zupełnie obiadokolacji.nie dobre.śniadania ok.w pokoju w ogrodzie nieprzyjemny zapach przez pierwszy dzień ...

Anonim, Kazimierz Dolny (PL) (na podstawie 2 dni)

Dalej do danych obiektu »

  • Pracownicy:
    10/4
  • Czystość:
    10/7
  • Cena/Wartość:
    10/7
  • Komfort:
    10/7
  • Usługi obiektu:
    10/7
  • Dostępność:
    10/8
+

suche, ciepłe pokoje, czysta pościel

-

zbyt nerwowa, chaotyczna obsługa na recepcji

Anonim, Bielsko-Biala (PL) (na podstawie 1 dni)

Dalej do danych obiektu »

Wellness Hotel Šport Donovaly - Młoda para - 21 lutego 2015

  • Pracownicy:
    10/2
  • Czystość:
    10/4
  • Cena/Wartość:
    10/4
  • Komfort:
    10/6
  • Usługi obiektu:
    10/4
  • Restauracja:
    10/5
  • Dostępność:
    10/10
+

Blisko stoków Dla rodzin

-

Obsługa nie mówi po angielsku, co twierdzono na stronie www. Rozmowy gdzie jedna strona mówi po polsku a druga po słowacku są troche komiczne i czasami mylące.

Anonim, Warszawa (PL) (na podstawie 5 dni)

Dalej do danych obiektu »

Vila Horal Demänová - Koledzy - 21 lutego 2015

  • Pracownicy:
    10/10
  • Czystość:
    10/10
  • Cena/Wartość:
    10/10
  • Komfort:
    10/10
  • Usługi obiektu:
    10/10
  • Dostępność:
    10/10
+

Miły i pomocny właściciel.

Anonim, Rybnik (PL) (na podstawie 5 dni)

Dalej do danych obiektu »

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | »