Oceny hotelu i opinie naszych gości, opinie i księga gości

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | »
Zobacz wszystkie oceny!

Krisztina Vendégház Eger - Grupa przyjaciół - 15 kwietnia 2015

  • Pracownicy:
    10/10
  • Czystość:
    10/10
  • Cena/Wartość:
    10/10
  • Komfort:
    10/10
  • Usługi obiektu:
    10/10
  • Dostępność:
    10/10
+

czysto, schludnie, ładny wystrój, miła atmosfera, bardzo dobra lokalizacja

Kołodziej Szymon, Ruda Śląska (PL) (na podstawie 2 dni)

Dalej do danych obiektu »

Carmen Apartman Hajdúszoboszló - Rodzina z większym dzieckiem - 13 kwietnia 2015

  • Pracownicy:
    10/10
  • Czystość:
    10/10
  • Cena/Wartość:
    10/10
  • Komfort:
    10/10
  • Usługi obiektu:
    10/10
  • Dostępność:
    10/10
-

Wyżywienie w hotelu Jarija, śniadania w każdy dzień to samo i w ogóle nie urozmaicone tragedia co do obiadów takie sobie

Andrzej Para, Murzasichle (PL) (na podstawie 5 dni)

Dalej do danych obiektu »

Panorama Szállás Miskolctapolca - Grupa przyjaciół - 13 kwietnia 2015

  • Pracownicy:
    10/10
  • Czystość:
    10/10
  • Cena/Wartość:
    10/10
  • Komfort:
    10/10
  • Usługi obiektu:
    10/10
  • Dostępność:
    10/10
+

wspaniałe widoki wygodnie jest wszystko co potrzeba

Piech Barbara, Kraków (PL) (na podstawie 2 dni)

Dalej do danych obiektu »

Pokoje Goscinne-Centrum Bielsko-Bia - Grupa przyjaciół - 12 kwietnia 2015

  • Pracownicy:
    10/10
  • Czystość:
    10/10
  • Cena/Wartość:
    10/10
  • Komfort:
    10/10
  • Usługi obiektu:
    10/10
  • Dostępność:
    10/10
+

Wszystko ok;

Dagmara Chraplewska-Kołcz, Toruń (PL) (na podstawie 2 dni)

Dalej do danych obiektu »

Castrum Termálkemping Hajdúböszörmény - Starsza para - 12 kwietnia 2015

  • Pracownicy:
    10/10
  • Czystość:
    10/9
  • Cena/Wartość:
    10/10
  • Komfort:
    10/9
  • Usługi obiektu:
    10/10
  • Dostępność:
    10/10
+

Bardzo przytulnie spokojnie i miło

-

zaplecze gastronomiczne bardzo skromne

Tomasz Masłyk, Krosno (PL) (na podstawie 2 dni)

Dalej do danych obiektu »

Passzió Panzió Budapest - Para w średnim wieku - 7 kwietnia 2015

  • Pracownicy:
    10/10
  • Czystość:
    10/10
  • Cena/Wartość:
    10/10
  • Komfort:
    10/10
  • Usługi obiektu:
    10/10
  • Dostępność:
    10/9
+

bardzo miła i pomocna obsługa, łatwy dojazd do centrum, a przede wszystkim czysto, spokojnie i wygodnie, obsługa zna języki obce!

Odpowiedź obiektu:
Dear Guests! Thank you for your feedback! We are glad to hear that you enjoyed your stay in our hotel with our services .We are looking forward to welcoming you again very soon. Best Regards:Staff of the Passzió Panzió

Piesecki Marek, Skoczów (PL) (na podstawie 4 dni)

Dalej do danych obiektu »

Ilona Apartmanház Komárom - Grupa - 7 kwietnia 2015

  • Pracownicy:
    10/9
  • Czystość:
    10/10
  • Cena/Wartość:
    10/10
  • Komfort:
    10/10
  • Usługi obiektu:
    10/8
  • Dostępność:
    10/10
-

POMIMO ZAPEWNIEŃ O DOSTĘPNOŚCI DO INTERNETU MIAŁEM PROBLEMY Z UZYSKANIEM POŁĄCZENIA.Z WYJĄTKIEM PIĄTKU W SOBOTĘ I W NIEDZIELĘ NIE MOGŁEM UZYSKAĆ DOSTĘPU DO INTERNETU.POZA TYM WSZYSTKO BYŁO OK.

SUSZ STANISŁAW, ZĄBKOWICE ŚLĄSKIE (PL) (na podstawie 3 dni)

Dalej do danych obiektu »

Undeva Ceva Hostel Deva - Pojedynczy - 26 marca 2015

  • Pracownicy:
    10/10
  • Czystość:
    10/10
  • Cena/Wartość:
    10/10
  • Komfort:
    10/10
  • Usługi obiektu:
    10/10
  • Dostępność:
    10/10
+

Bardzo podobał mi się wystrój kuchni i jej wyposażenie. Super miła osoba - Helga i równie sympatyczny pies Oskar.

Mazurak Dariusz, Bytom (PL) (na podstawie 1 dni)

Dalej do danych obiektu »

Thermal Park Egerszalók - Starsza para - 12 marca 2015

  • Pracownicy:
    10/10
  • Czystość:
    10/10
  • Cena/Wartość:
    10/10
  • Komfort:
    10/10
  • Usługi obiektu:
    10/10
  • Restauracja:
    10/10
  • Dostępność:
    10/10
+

Masaże

Krzysztof Raźniewski, Krosno (PL) (na podstawie 3 dni)

Dalej do danych obiektu »

Penzión U Aleny Ždiar - Para w średnim wieku - 6 marca 2015

  • Pracownicy:
    10/10
  • Czystość:
    10/10
  • Cena/Wartość:
    10/10
  • Komfort:
    10/10
  • Usługi obiektu:
    10/10
  • Restauracja:
    10/10
  • Dostępność:
    10/10
+

Bardzo mili Gospodarze. Obfite i smaczne posiłki serwowane o umówionej porze. Duży i wygodny pokój. Możliwość korzystania z kuchni. Cisza i spokój.

Wojciech Ignatowicz, Kraków (PL) (na podstawie 5 dni)

Dalej do danych obiektu »

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | »